• evden eve
  • free hosting coupons
  • bosch servisi
  • bilgisayar servisi
  • Close


    Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
    Results 11 to 20 of 61
    Like Tree4Likes

    Thread: Ellen's "Are You Koala-Fied" Sweeps - Weekdays (9/6/13)

    1. #11
      Status
      Offline
      zozz's Avatar
      Apprentice
      Join Date
      Nov 2012
      Posts
      412

      Default

      Friday, June 28, 2013

      Ellen's "Are You Koala-Fied" Sweeps

      Question: Which food would Russell Brand like to eat off David Beckham's stomach?

      Answer: FRIED EGGS

      http://www.ellentv.com/summergiveaways

      Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 12:00 a.m. PT and 11:59 p.m. PT that same day.

    2. #12
      Status
      Offline
      zozz's Avatar
      Apprentice
      Join Date
      Nov 2012
      Posts
      412

      Default

      Monday, July 1, 2013

      Ellen's "Are You Koala-Fied" Sweeps

      Question: Diane Keaton introduced Ellen to her favorite drink, which was:

      Answer: WINE OVER ICE

      http://www.ellentv.com/summergiveaways

      Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 12:00 a.m. PT and 11:59 p.m. PT that same day.

    3. #13
      Status
      Offline
      zozz's Avatar
      Apprentice
      Join Date
      Nov 2012
      Posts
      412

      Default

      Tuesday, July 2, 2013

      Ellen's "Are You Koala-Fied" Sweeps

      Question: Sophia Grace & Rosie were invited where by Britney Spears?

      Answer: HER KID'S BIRTHDAY PARTY

      http://www.ellentv.com/summergiveaways

      Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 12:00 a.m. PT and 11:59 p.m. PT that same day.

    4. #14
      Status
      Offline
      zozz's Avatar
      Apprentice
      Join Date
      Nov 2012
      Posts
      412

      Default

      Wednesday, July 3, 2013

      Ellen's "Are You Koala-Fied" Sweeps

      Question: Gru told Ellen he is from where?

      Answer: ALBUQUERQUE

      http://www.ellentv.com/summergiveaways

      Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 12:00 a.m. PT and 11:59 p.m. PT that same day.

    5. #15
      Status
      Offline
      zozz's Avatar
      Apprentice
      Join Date
      Nov 2012
      Posts
      412

      Default

      Thursday, July 4, 2013

      Ellen's "Are You Koala-Fied" Sweeps

      Question: Jennifer Lawrence's mother voted for which award?

      Answer: THE OSCARS

      http://www.ellentv.com/summergiveaways

      Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 12:00 a.m. PT and 11:59 p.m. PT that same day.

    6. #16
      Status
      Offline
      zozz's Avatar
      Apprentice
      Join Date
      Nov 2012
      Posts
      412

      Default

      Friday, July 5, 2013

      Ellen's "Are You Koala-Fied" Sweeps

      Question: How many dogs does Miley Cyrus have?

      Answer: 5

      http://www.ellentv.com/summergiveaways

      Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 12:00 a.m. PT and 11:59 p.m. PT that same day.

    7. #17
      Status
      Offline
      zozz's Avatar
      Apprentice
      Join Date
      Nov 2012
      Posts
      412

      Default

      Monday, July 8, 2013

      Ellen's "Are You Koala-Fied" Sweeps

      Question: What animal did Shakira say she resembled after having her baby?

      Answer: SHAR PEI

      http://www.ellentv.com/summergiveaways

      Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 12:00 a.m. PT and 11:59 p.m. PT that same day.

    8. #18
      Status
      Offline
      zozz's Avatar
      Apprentice
      Join Date
      Nov 2012
      Posts
      412

      Default

      Tuesday, July 9, 2013

      Ellen's "Are You Koala-Fied" Sweeps

      Question: Kaley Cuoco brought Ellen a video showing her dog doing what?

      Answer: RELAXING IN A JACUZZI

      http://www.ellentv.com/summergiveaways

      Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 12:00 a.m. PT and 11:59 p.m. PT that same day.

    9. #19
      Status
      Offline
      zozz's Avatar
      Apprentice
      Join Date
      Nov 2012
      Posts
      412

      Default

      Wednesday, July 10, 2013

      Ellen's "Are You Koala-Fied" Sweeps

      Question: Russell Brand joked that he was wearing what underneath his clothes?

      Answer: SEQUINED BIKINI

      http://www.ellentv.com/summergiveaways

      Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 12:00 a.m. PT and 11:59 p.m. PT that same day.

    10. #20
      Status
      Offline
      zozz's Avatar
      Apprentice
      Join Date
      Nov 2012
      Posts
      412

      Default

      Thursday, July 11, 2013

      Ellen's "Are You Koala-Fied" Sweeps

      Question: During Ellen's monologue, what did she say the audience cheers sounded like?

      Answer: LITTLE CHIHUAHUAS

      http://www.ellentv.com/summergiveaways

      Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 12:00 a.m. PT and 11:59 p.m. PT that same day.

    Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast

    Similar Threads

    1. Ellen's Spring Fling Sweeps - Weekdays (03/31/13)
      By zozz in forum Contests & Sweepstakes
      Replies: 2
      Last Post: 03-29-2013, 12:58 PM
    2. Ellen's "Win a Trip to Australia" Contest - One Entry (3/15/13)
      By zozz in forum Contests & Sweepstakes
      Replies: 4
      Last Post: 03-15-2013, 08:54 AM
    3. Ellen's Win a 32" Samsung TV-2/8
      By jammom in forum Contests & Sweepstakes
      Replies: 2
      Last Post: 02-05-2012, 11:08 AM
    4. Replies: 0
      Last Post: 09-24-2008, 10:13 PM
    5. Replies: 2
      Last Post: 10-06-2007, 10:08 AM

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •