• evden eve
  • free hosting coupons
  • bosch servisi
  • bilgisayar servisi
  • Close


    Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
    Results 11 to 20 of 36
    1. #11
      Status
      Offline
      zozz's Avatar
      Apprentice
      Join Date
      Nov 2012
      Posts
      412

      Default

      Friday, July 12, 2013

      Question of the Day: On yesterday’s show, we talked with Salma Hayek Pinault. How many dogs did Salma say she has?

      Answer: EIGHT

      http://dadt.com/live/contest/fallint...lidays/12/web/

      Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 9:30 a.m. ET and 11:59 p.m. ET that same day.

    2. #12
      Status
      Offline
      zozz's Avatar
      Apprentice
      Join Date
      Nov 2012
      Posts
      412

      Default

      Monday, July 15, 2013

      Question of the Day: On Friday’s show, what symbol did we say was once a letter in the alphabet?

      Answer: AMPERSAND

      http://dadt.com/live/contest/fallint...lidays/12/web/

      Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 9:30 a.m. ET and 11:59 p.m. ET that same day.

    3. #13
      Status
      Offline
      zozz's Avatar
      Apprentice
      Join Date
      Nov 2012
      Posts
      412

      Default

      Tuesday, July 16, 2013

      Question of the Day: On yesterday’s show, we talked with Dame Helen Mirren. Who did Helen say was the first British Prime Minister to have an audience with the current queen?

      Answer: WINSTON CHURCHILL

      http://dadt.com/live/contest/fallint...lidays/12/web/

      Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 9:30 a.m. ET and 11:59 p.m. ET that same day.

    4. #14
      Status
      Offline
      zozz's Avatar
      Apprentice
      Join Date
      Nov 2012
      Posts
      412

      Default

      Wednesday, July 17, 2013

      Question of the Day: On yesterday’s show, with which country singer did Michael say he once sang a duet?

      Answer: RANDY TRAVIS

      http://dadt.com/live/contest/fallint...lidays/12/web/

      Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 9:30 a.m. ET and 11:59 p.m. ET that same day.

    5. #15
      Status
      Offline
      zozz's Avatar
      Apprentice
      Join Date
      Nov 2012
      Posts
      412

      Default

      Thursday, July 18, 2013

      Question of the Day: On yesterday’s show, which 1999 horror film did we say is shot using jerky movement?

      Answer: THE BLAIR WITCH PROJECT

      http://dadt.com/live/contest/fallint...lidays/12/web/

      Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 9:30 a.m. ET and 11:59 p.m. ET that same day.

    6. #16
      Status
      Offline
      zozz's Avatar
      Apprentice
      Join Date
      Nov 2012
      Posts
      412

      Default

      Friday, July 19, 2013

      Question of the Day: On yesterday’s show, we talked with Shaquille O’Neal. How tall did Shaq say he was when he was 13 years old?

      Answer: 6'10"

      http://dadt.com/live/contest/fallint...lidays/12/web/

      Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 9:30 a.m. ET and 11:59 p.m. ET that same day.

    7. #17
      Status
      Offline
      zozz's Avatar
      Apprentice
      Join Date
      Nov 2012
      Posts
      412

      Default

      Monday, July 22, 2013

      Question of the Day: On Friday’s show, we talked with actor Ross Lynch. Who did Ross say are his cousins?

      Answer: JULIANNE HOUGH AND DEREK HOUGH

      http://dadt.com/live/contest/fallint...lidays/12/web/

      Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 9:30 a.m. ET and 11:59 p.m. ET that same day.

    8. #18
      Status
      Offline
      zozz's Avatar
      Apprentice
      Join Date
      Nov 2012
      Posts
      412

      Default

      Tuesday, July 23, 2013

      Question of the Day: On yesterday’s show, we talked with Octavia Spencer. Which director did Octavia say gave her her big break?

      Answer: JOEL SCHUMACHER

      http://dadt.com/live/contest/fallint...lidays/12/web/

      Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 9:30 a.m. ET and 11:59 p.m. ET that same day.

    9. #19
      Status
      Offline
      zozz's Avatar
      Apprentice
      Join Date
      Nov 2012
      Posts
      412

      Default

      Wednesday, July 24, 2013

      Question of the Day: On yesterday’s show, Michael performed with the cast of "Motown: The Musical". How much money did we say Berry Gordy borrowed from his family to start Motown Records?

      Answer: $800

      http://dadt.com/live/contest/fallint...lidays/12/web/

      Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 9:30 a.m. ET and 11:59 p.m. ET that same day.

    10. #20
      Status
      Offline
      zozz's Avatar
      Apprentice
      Join Date
      Nov 2012
      Posts
      412

      Default

      Thursday, July 25, 2013

      Question of the Day: On yesterday’s show, Kelly performed with the cast of "Rodgers + Hammerstein’s Cinderella". How many pairs of glass slippers did Laura Osnes say she wears during the course of the show?

      Answer: FOUR

      http://dadt.com/live/contest/fallint...lidays/12/web/

      Each show day's entry containing a correct daily answer must be received between 9:30 a.m. ET and 11:59 p.m. ET that same day.

    Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

    Similar Threads

    1. Replies: 3
      Last Post: 06-28-2013, 12:05 PM
    2. Replies: 5
      Last Post: 06-21-2013, 10:08 AM
    3. Replies: 2
      Last Post: 04-26-2013, 07:58 AM
    4. Replies: 1
      Last Post: 03-01-2013, 06:05 AM
    5. Replies: 2
      Last Post: 01-04-2013, 12:05 PM

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •